Elkészítés: A beáztatott római tál alját kibéleljük a vékonyan felszeletelt szalonnával, erre tesszük a karikára vágott hagymát, a szintén karikára vágott, kicsit megsózott burgonya 1/3 részét, a felszeletelt és sózott hús felét, illetve a felszeletelt gomba felét.
A tartármártás hozzávalóit összekeverjük, beletesszük a reszelt sajtot, majd meglocsoljuk vele az eddig lerakottakat.
A következő sorba burgonya, hús, gomba, tartár kerül. Végül befedjük burgonyával, és rásimítjuk a maradék tartármártást. (Szalonna és hagyma csak az aljára kerül.)
Közepes lángon 1,5-2 óráig sütjük, majd a római tál tetejét levéve kissé megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.