Előkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő: 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Összekeverjük a darált húst, a snidlinget, a köményt, a cseresznyepaprikát, a rizst, a tojást, a citromlevet és a zöldpaprikát, ízlés szerint sózzuk, összedolgozzuk, majd gombócokat formálunk belőle. Olajjal kikent tepsire rakjuk a húsgolyókat, és körben megkenjük olajjal. A sütőben 15–20 percig sütjük, amíg szép piros lesz. A paradicsompüréhez adunk 2 evőkanál vizet, és felforraljuk. A tüzet mérsékeljük, hozzáadjuk a kevés vízben feloldott keményítőt, a Tabascó-mártást, megsózzuk, és hagyjuk besűrűsödni. A húspogácsákat melegen vagy hidegen a pikáns szósszal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 230 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.