Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, hosszában kettévágjuk. A barackot lecsepegtetjük, levét felfogjuk, a barackokat félbevágjuk.
Elkészítés: A húst hullámosan hurkapálcára húzzuk, sózzuk és borsozzuk. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húst körös-körül megpirítjuk benne. Kivesszük, melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a kókuszreszeléket. Hozzáadjuk a barackokat, megszórjuk a curryvel, és 1-2 percig együtt pirítjuk tovább. A barack levét – ha kell, vízzel kiegészítjük 3 deciliternyire -, a barackra öntjük, és felforraljuk. Az étkezési keményítőt elkeverjük 2 evőkanál vízben, és a tejszínnel együtt a barackhoz keverjük. Sűrűsödésig forraljuk, félrehúzzuk. Tálaláskor a szószba keverjük a joghurtot, és a szószt a húsokhoz kínáljuk. Rizst adhatunk hozzá köretnek.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 529 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.