Elkészítés: A csirkemelleket szeletelem és éles, vékony pengéjű késsel *zsebet* vágok rájuk. A rokfortot villával összetöröm, hozzáadom a paprikakrémet, majd kevés tejföllel vagy tejszínnel kicsit lazítom a tölteléket, hozzávegyítem a dióbelet és a besózott, borsozott csirkeszeletkbe töltöm. Lisztbe, tojásba és resztelt sajttal elkevert morzsába hempergtés után kisütöm. Akár rizsből, akár burgonyából készült körettel kínálhatjuk, illetve adhatunk hozzá szilva-, birs-, almakompótot is. Fogyasszátok jó étvággyal!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.