Elkészítés: A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a tejben megáztatott, összemorzsolt zsemlét. Összekeverjük a felvert tojással, sóval, borssal és az apróra metélt petrezselyem felével.
A megmosott és megszárított májat nagyobb, vékony szeletekre vágjuk. Minden szeletre teszünk a töltelékből, és felcsavarjuk. (Ha hústűvel összetűzzük,
akkor nem esik szét.) Olajjal meglocsoljuk, és előmelegített, forró sütőben megsütjük.
Ha a máj átsült, kivesszük a tálból, a visszamaradt mártást liszttel és sóval meghintjük, ráöntünk 1 dl vizet, és jól összeforraljuk.
Ízesítjük a konyakkal, majd a májat visszatéve, melegen tartjuk.
Rizibizi illik hozzá, de sült burgonyával is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.