Elkészítés: 4 tojássárgáját 20 kanál cukorral, 6 kanál olajjal és 4 kanál tejjel habosra keverünk. 4 tojásfehérjét habosra verünk 4 kanál cukorral. A sárgájához hozzáadunk még 20 kanál tejet, 24 kanál lisztet a sütőporral elkeverve és a felvert tojásfehérjéket, ebből piskótát sütünk. Amikor kész, levágunk belőle egy vékony lapot, ezt hozzámorzsoljuk a lereszelt narancsokhoz, hozzáadunk még 3 kanál előzőleg 2 dl vízben felforralt lekvárt. Ezt a narancsos krémet a piskóta tetejére kenjük, a tetejére olvasztott csokit öntünk, majd kockára vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.