Elkészítés: A tojásokat a kristály- és vaníliás cukorral jó habosra keverjük. Először a (puha) margarint, majd a joghurtot adjuk hozzá.
A lisztet a sütőporral összeforgatjuk, csomómentesre keverjük. Majd hozzáadjuk a csokidarabokat is. A massza kb. negyedét külön tálba tesszük, majd hozzákeverjük a kakaóport.
A világos masszát kikent muffinsütőbe vagy sütőpapírba kanalazzuk, majd a tetejére teszünk 1-1 halmocskát a sötét masszából is. Majd kanálnyéllel vagy hústűvel kicsit belekeverjük csigavonalban a kakaós réteget.
Így kerül az előmelegített sütőbe, ahol közepes lángon (180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok) kb. 20 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd a süteményeket rácsra rakjuk, amíg teljesen kihűlnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.