Elkészítés: A megmosott cukkinik végeit levágom, hosszában fél centis szeleteket vágok belőle (a külső, héjas szeleteket kidobom). A szeleteket előmelegített sütőben oldalanként 10-15 percig sütöm, előtte bekenem olajjal (vékonyan!), megsózom-borsozom. Amíg a cukkinik sülnek (közben fordít, olaj, só, bors!), kikeverem a krémet a hozzávalókból. Az arányok, összetevők és ízesítők egyéntől függenek, a lényeg, hogy krémes, de ne folyós legyen a massza!
A megsült cukkiniszeletekre rákenem a tölteléket, a végébe egy olajbogyót teszek, és onnan feltekerem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.