Elkészítés: Az élesztőt a tejjel és a cukorral felfuttatjuk. A krumplit lereszeljük. Az átszitált liszttel a zsírt elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalót hozzáadjuk, és dagasztjuk. Kelesztőtálba tesszük, meleg helyen kelesztjük ( nem teljesen a duplájára).
A megkelt tésztát kisodorjuk ujjnyi vastagra, tojássárgával lekenjük, késsel egy kicsit beirdaljuk. Szezámmaggal, köménnyel megszórjuk, tepsire rakjuk.
Hideg sütőbe toljuk, majd 200 fokra állítjuk a sütőt, aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.