Elkészítés: Langyos, cukrozott tejben az élesztőt felfuttatjuk, majd lágy tésztát gyúrunk a hozzávalókból. Kb. 1 órán át meleg helyen kelesztjük. 6 részre osztjuk, mindegyikből vékony téglalapot nyújtunk.
A töltelékhez a tojásfehérjéből kemény habot verünk. A lágy margarint összedolgozzuk a porcukorral, a kakaóporral, a fahéjjal és a vaníliás cukorral, majd ehhez a masszához hozzákeverjük a kemény fehérjehabot.
A kinyújtott lapokat megkenjük, egyesével feltekerjük, majd két hármas fonatot készítünk, melyeket sütőpapírral bélelt tepsibe, egymás mellé helyezünk. Letakarva kb. 20 percet kelesztjük még, majd 170-180 fokosra előmelegített sütőben kb. 35 percig (tűpróba) sütjük.
Sütés végezte előtt cukros tejjel kenjük meg, majd további 5 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.