Elkészítés: A krémhez a 25 dkg margarint simára keverjük a 2-3 csomag vaníliás cukorral, a 20 dkg porcukorral és a 3 evőkanál kakaóporral.
A tésztához a 3 tojás sárgáját 6 dkg porcukorral, csipet sóval kikeverünk. Beleteszünk 60 dkg lisztet és a 4 dl tejben felfuttatott 5 dkg élesztőt. Gyenge tésztát gyúrunk (akkor jó, ha már nem ragad a tál szélére), és 3 cipóra osztjuk.
A cipókat tepsi nagyságúra nyújtjuk, megkenjük krémmel (kb.3 púpos evőkanál), majd szorosan feltekerjük. A 3 feltekert rudat összefonjuk, mint egy copfot, és zsírozott tepsibe rakjuk.
1/2 órát kelesztjük, majd 1 egész tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.