Elkészítés: 1. A 7 db egész tojást a cukorral robotgéppel habosra felverjük, 20-25 percen keresztül.
2. A fügét 0,5 cm-es kockákra vágjuk, a mazsolát megfelezzük, a diót és a csokoládét durvára daraboljuk. A gyümölcsöket fél marék liszttel összekeverjük.
3. Amikor kemény habbá vertük a tojást, folyamatosan, lassú fokozaton hozzáadagoljuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót, összedolgozzuk. A gyümölcsöket, a csokit és a diót is hozzákeverjük.
4. Kikent őzgerincformába öntjük, előmelegített sütőben 160 fokon, 45 percig sütjük.
5. Ha kihűlt, szeleteljük, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.