Elkészítés: A lisztből, a porcukorból, a tojássárgából, a sütőporból, a margarinból, a kevés tejfölből (ne ijedjünk meg, ha ez a *kevés* esetleg akár 2 dl!) és a kakaóból összegyúrjuk a tésztát. Felével kibélelünk egy tepsit, másik felét hűtőbe tesszük. Amíg hűl, a töltelékhez a tojássárgát kikeverjük a porcukorral, a vanilincukorral, hozzákeverjük a tehéntúrót, a mazsolát és a reszelt citromhéjat, majd óvatosan hozzáadjuk a keményre felvert tojáshabot. Egyenletesen rákenjük a tepsiben lévő tésztára, káposztareszelőn ráreszeljük a hűtőből kivett tésztát. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.