Elkészítés: A kakascombokat besózzuk, és mindkét oldalát elősütjük, majd félretesszük.
A forró zsiradékba beletesszük a nagyobb darabokra zúzott fűszereket. Felengedjük a borral, és hozzátesszük a felkarikázott zöldségeket, hagymát, almát, majd visszatesszük a combokat. Lassan készre pároljuk. Közben az elpárolgott folyadékot vízzel póroljuk.
A combokat kivesszük, félretesszük. A tejszínt a mustárral elkeverjük. A zöldségeket átpasszírozuk és felforraljuk a gombával. Ha kész, a tejszínes mustárral dúsítjuk.
Tálaláskor ezt az öntetet a combokra locsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.