Elkészítés: A cukkinit vékonyra legyaluljuk. A kakukkfüvet finomra felaprítjuk. A felhevített olajon a félbevágott szalonnaszeleteket ropogósra sütjük, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a felkockázott vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát aranysárgára pároljuk. Hozzáadjuk a legyalult cukkinit, és kb. 5 perc alatt megsütjük. Közben kevergetjük. Sóval, borssal és kakukkfűvel fűszerezzük. A zöldségeket a tejszínnel felöntjük. Összeforraljuk, beletesszük a leveskockát és a szalonnát, majd fedő alatt 10 perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.