Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, a bőrét besózom - csak kevés sóval - és beledörzsölöm a fűszereket. A kivajazott tepsiben a savanyúkáposztát szétterítem úgy, hogy maradjon egy kevés a combok tetjére is. (A káposztát én nem szoktam átmosni, csak akkor, ha nagyon sós.) A káposztára rárakom a combokat, ezekre a maradék káposztát, lefedem alufóliával, és mehet a sütőbe. Addig sütöm, míg megpuhul a hús, majd leveszem az alufóliát, és pirosra sütöm. Köretnek tört krumplit ajánlok hozzá, bár a mi családunk a káposztát szokta köretként fogyasztani. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.