Elkészítés: A krumplit karikára vágva előfőzzük, és egy olajjal kikent tepsi aljára rétegezzük. A csirkemellet félbevágjuk, és egy kis sózás után lisztbe forgatva kevés olajon elősütjük. A hátramaradt olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát, pirospaprikát szórunk bele, majd elkeverjük a tejföllel. Ezt a szószt még ízesítjük sóval, ételízesítővel. Ezután össze lehet állítani az ételt: a tepsi alján a krumplit is meg lehet picit sózni, erre kerül a csirkemell, amit nagyobb darabokra sütés után azért fel szoktam darabolni, erre jön a káposzta, és ezt megöntözzük az elkészült tejfölös szafttal. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 perc kell neki, attól is függ, mennyire lett a krumpli átfőzve. Elég kiadós étel, nagyméretű tepsit szoktam ehhez az adaghoz használni. Jó étvágyat hozzá!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.