Elkészítés: A hússzeleteket gyengén kiklopfoljuk, sózzuk, és kevés olajon megsütjük, majd kiszedjük.
A finomra vágott hagymát a visszamaradt zsiradékban üvegesre dinszteljük. A cikkekre vágott gombát rádobjuk, megpirítjuk. Pirospaprikával meghintjük, felengedjük vízzel, sózzuk, megpároljuk. A tejfölből és lisztből habarást készítünk, ezzel besűrítjük a gombamártást. A felaprított kaporral ízesítjük a mártást, majd beletesszük az elősütött hússzeleteket, összeforraljuk.
Galuskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.