Elkészítés: A tésztához valókból a szokásos módon kelttésztát gyúrunk, 1 órát langyos helyen kelesztjük. (Ha van kenyérsütő gépünk, azzal dagasztatjuk és kelesztjük.) Ha megkelt, közepes méretű kivajazott tepsibe tesszük, szétnyújtjuk a tésztát, hogy a szélekig érjen. 175 fokra lesz. Míg sül a tészta, elkészítjük a túrókeveréket: a kaprot apróra vágjuk, elkeverjük a túróval, cukorral és a tojások sárgájával. A fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a túróba. Ha rózsaszínű a tésztánk, kivesszük a sütőből, gyorsan rákenjük a túrós keveréket. Visszatesszük a sütőbe kb. 15 percre, amíg a túró elkezd színesedni.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.