Elkészítés: A tésztához valókból a szokásos módon kelttésztát gyúrunk, 1 órát langyos helyen kelesztjük. (Ha van kenyérsütő gépünk, azzal dagasztatjuk és kelesztjük.) Ha megkelt, közepes méretű kivajazott tepsibe tesszük, szétnyújtjuk a tésztát, hogy a szélekig érjen. 175 fokra lesz. Míg sül a tészta, elkészítjük a túrókeveréket: a kaprot apróra vágjuk, elkeverjük a túróval, cukorral és a tojások sárgájával. A fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan belekeverjük a túróba. Ha rózsaszínű a tésztánk, kivesszük a sütőből, gyorsan rákenjük a túrós keveréket. Visszatesszük a sütőbe kb. 15 percre, amíg a túró elkezd színesedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.