Elkészítés: A narancsokat forró vízzel lemossuk és leitatjuk. A héjukat vékonyan lereszeljük, a levüket kifacsarjuk. A formát kikenjük és kilisztezzük. A vajat a cukorral elektromos habverővel habosra keverjük, amíg a massza krémszerű és lágy lesz. A narancshéjat és a vaníliáscukrot is beleszórjuk, majd a tojásokat egyenként beledolgozzuk, majd addig keverjük, míg a tojások sárgája a tésztában már nem látható. A lisztet az étkezési keményítővel és a sütőporral összekeverjük, apránként a tésztára szitáljuk, majd jól belekeverjük. Először a narancslevet, majd a tejet is belekeverjük, és a formába öntjük. A hideg sütő alsó rácsára tesszük, majd 180 fokon (gázsütő 2-3. fokozat) kb. 1 óráig sütjük. Ha már a tűre nem ragad, kivesszük és a formában még kb. 15 percig pihentetjük. Rácsra borítjuk, és ha teljesen kihűlt a tetejét porcukorral megszórjuk. Díszíthetjük még vékony narancshéjcsíkokkal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.