Elkészítés: Egy csomag babapiskótát beáztatok kávéba. Én instant és gyenge kávét használok, mert nem vagyok oda az ízéért, de akik szeretik a kávét, csinálhatják erős főzött kávéból. A piskótákat annyira áztatom be, hogy jól megszívják magukat, de félig szilárdak maradjanak. Ezeket jó szorosan helyezem el egymás mellett egy tálban. Én üveg tálat használok mert abban szépen látszanak a rétegek.
A krémhez lábosban vizet forralok, egy fémtálat helyezek a gőz fölé, és pár csepp étolajjal megolvasztom a fehércsokit. Ha felolvadt, hozzáadom a tejszínt, utána a brandyt vagy a rumot. Ha kihűlt, a kávés piskótára öntöm, és egyenletesen eloszlatom rajta.
A tetejére én instant kakaóport szoktam tenni, de mehet rá a keserű, hagyományos kakaópor is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.