Elkészítés: A darált húst sózzuk, borsozzuk, apró gombócokat formázunk, és hűtőbe tesszük.
A karalábét meghámozzuk, cikkekre vagy nagyobb kockákra vágjuk. A felét sós vízben feltesszük főni. Ha megfőtt, botmixerrel pépesítjük. A tejszínt hozzáöntjük, beletesszük a gombócokat, és éppen forrva 15 percet főzzük, a 10. percnél hozzáadjuk a félretett karalábét is.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a karalábés-húsgolyós mártással összeforgatjuk, snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.