Elkészítés: 1. A darált húst ételízesítővel, kevés sóval, frissen őrölt borssal, kakukkfűvel, oregánóval, bazsalikommal és 1 kávéskanál pirospaprikával ízesítem. Hozzáadok fél fej felaprított lilahagymát.
2. A karfiolt rózsáira szedem, enyhén sós vízben előfőzöm (kb. 4-5 perc).
3. Egy muffin-sütőformát kibélelek szeletelt baconnal úgy, hogy a szalonna túllógjon a mélyedéseken. Mindegyik formába 1 púpos evőkanálnyi húsmasszát nyomkodok, a tetejére pici karfiolrózsát, majd reszelt füstölt sajtot teszek, aztán ismét fél evőkanálnyi hússal fedem be. Végül betakarom a hús-muffinokat a bacon lelógó végeivel.
4. 180 fokon kb. 1 órát sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.