Elkészítés: A tésztához a 12 tojás fehérjét gőz fölött habbá verjük 36 dkg cukorral. Ha már jó kemény, beleteszünk 36 dkg darált diót.
3 lapban megsütjük (szárítjuk). Amikor megsült, még melegen kettőbe vágjuk a lapokat. Célszerű a tepsi hátulján sütni, hogy könnyen le tudjuk róla venni.
Amíg hűl a tészta elkészítjük a krémet. A krémhez a hozzávalókat a vaj kivételével állandó kevergetés mellett felfőzzük, vigyázzunk, nehogy leragadjon. Ha kihűlt, robotgéppel belekeverjük a 30 dkg vajat.
A lapokat megkenjük krémmel, és a tortát kívülről is bevonjuk. Másnap a legfinomabb. Tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.