Elkészítés: A lazacot vágjuk fel apróra, az újhagymát és a kaprot szintén. A tejfölhöz keverjük hozzá az apróra vágott újhagymát és a kaprot, ízlés szerint sózzuk és borssozzuk, a sózássalóvatosan, mert a lazac és a kaviár is sós. Ezután óvatosan keverjük bele az apróra vágott lazacot, majd a kaviárt is. Fóliával lefedve pár órára tegyük a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
Én sajtos kiflit karikáztam, sütőben kicsit megpirítottam, erre kanalazva kínáltam a kaviáros lazactatárt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.