Elkészítés: A mustárt a mézzel jól elkeverjük (ez a pác). A húst csíkokra vágjuk, beletesszük a pácba, és jól összekeverjük. Ha van időnk, mehet a hűtőbe picit állni, az sem baj, ha előző nap készítjük, annál finomabb. Ha nem áll, az sem baj.
Ezek után a vöröshagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük a nyomón. Vajat melegítünk, belerakjuk a hagymát, és aranysárgára pirítjuk. Ha az megvan, mehet bele a hús. Erre a fokhagyma, só, bors. Kb. 10-15 perc, és kész. Kevés vizet lehet tenni alá, így a végén szaftosabb lesz.
Párolt rizzsel tálaljuk. Nagyon finom, igazán egyszerű és nagyon pikáns.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.