Elkészítés: A háztartási kekszet konyharuhába tesszük, sodrófával összemorzsoljuk (darabkákat nyugodtan hagyhatunk benne). Az összemorzsolt kekszet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot meg a vajat, és elkezdjük a tálban kézzel gyúrni, összeállítani. Gyúrás közben fokozatosan hozzáadjuk a kávét. Alaposan összegyúrjuk. Utána fatörzset formálunk belőle. Egy nagyobb alufólialapra tesszük, és beletekerjük. Megigazgatjuk és a hűtőbe tesszük. Várunk 1-2 órát, míg összeáll. Utána kivesszük a hűtőből, megolvasztjuk a csokit, és ráöntjük a tésztára. Elegyengetjük rajta a csokoládémasszát, majd visszatesszük a hűtőbe 1-2 órára. Fagyönggyel díszítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.