Elkészítése: Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd a hozzávalókból kelt tésztát készítünk, melyet jó alaposan eldolgozunk, majd hagyjuk megkelni.
Közben a tölteléket elkészítjük: a hozzávalókat elkeverjük és hagyjuk kihűlni.
Mikor a tészta megkelt, kinyújtjuk, megtöltjük a töltelékkel, feltekerjük, vajazott és lisztezett kuglófformába tesszük, hagyjuk újra megkelni, majd aranysárgára sütjük.
A tetejére a cukorból és a vízből szirupot főzünk, rummal ízesítjük, és még forrón bekenjük vele a kész süteményt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.