Elkészítés: A tojássárgákat, a porcukrot, a mézet habosra keverjük. 1 dl vízben az élesztőt felfuttatjuk, és lassanként hozzáadjuk a tojássárgákhoz.
A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával és a mézes fűszerkeverékkel, hozzáadjuk a felvert tojássárgákhoz. Végül a 4 tojásfehérjéből vert habot is hozzáadjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. Fél óráig kelesztjük. A tetejére lehet tenni vágott diót vagy mogyorót, mandulát.
Mint a piskótát, úgy sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.