Előkészítés: A kolbászt vékony karikákra vágjuk. Az ananászt összevágjuk. A sonkát csíkokra szeljük. A főtt tojást megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sajtot lecsepegtetjük, vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A bagettszeletek egyik oldalát megpirítjuk egy serpenyőben. A pirított oldallal lefelé sütőtálcára tesszük. A serpenyőbe tesszük a szalonnát, megpirítjuk, majd 3-4 kenyérkarikán elosztjuk. A kolbászt kicsit kipirítjuk, majd a kenyérkarikákra tesszük. Az ananászt is néhány kenyérkarikára tesszük, ezekre rárakjuk a sonkacsíkokat. A főtt tojáskarikákat és a tonhalat is elosztjuk a kenyérkarikákon, vegyesen vagy külön-külön. Minden bagettkarikára sajtot fektetünk. 240 fokra (gázsütő 5. fokozat) kapcsoljuk a sütőt, betesszük a szendvicseket, hogy a sajt ráolvadjon, majd a sütőből kivéve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc
1 darab: 107 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.