Elkészítés: A tejet felforralom, majd belerakom a grízt, és főzöm, ameddig a gríz megpuhul egy kicsit. A porcukrot, a margarint, a darált kekszet egy tálban összekeverem a grízzel. Ezután a massza 1/3 részét külön veszem, és mandulaaromával ízesítem, ettől lesz zöld színű a tészta. A massza másik részébe kakaóport rakok. Majd a kicsi zöld golyókat bevonom a kakaós masszával, mintha Mozart golyót készítenék (de azt is lehet, hogy csak egy kisebb zöld részt véletlenszerűen összegyúrok egy nagyobb barnával), ezután a golyókat felolvasztott tortabevonóban megforgatom. Alufóliával borított tálcára rakom, majd berakom a hűtőbe, hogy megszilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.