Elkészítés: A lisztben elkeverem a sót és az olajat, majd a tejben pici cukorral felfuttatott élesztőt. A tésztából 7 egyforma cipót formázok, a cipókat egyenként kör alakúra nyújtom. 1-1 kört 8 cikkre osztok. Finom töltelék nélkül is, de én szoktam kis darab virslit, sajtot, bacont vagy akár füstölt szalonnát tenni a cikk szélesebbik felére, és innen feltekerve kiflit formázok. Kikent tepsibe helyezem a kifliket, fél kelésben tojással megkenem, meg lehet szórni szezámmaggal vagy köménymaggal. Ha megkelt, kis margarinkockákat teszek minden kifli közé, a margarint úgy osztom el, hogy mindenhova jusson. Forró sütőben szép pirosra sütöm a kifliket. A sütőből kivéve a tepsit 10 percre konyharuhával letakarom, így szép puha marad, és beszívja a maradék margarint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.