Elkészítés: A húsokat alaposan megmosom, majd 6 dl vízben felteszem főni. Lassú tűzön forralásig főzöm. A habját leszedem, majd beleteszem a felszeletelt zöldségeket, fűszerezem. Addig főzöm, míg a hús megpuhul.
Közben a tojást megfőzöm, felszeletelem, a citromból vágok 2 karikát.
A húsokat leszedem a csontról, két tálban elosztom, melléteszem a zöldségeket, a petrezselymet, a tojást és a citromot, merek rá levest, és hűvös helyre teszem, hogy megdermedjen.
Fogyasztáskor tányérra borítom, facsarok rá citromot, szórok rá pirospaprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.