Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd enyhén megsózzuk és megpároljuk.
Amikor megpuhult, kivesszük a serpenyőből, és hőálló sütőtálba vagy tepsibe tesszük.
A párolásra használt serpenyőben kissé megsütjük a felszeletelt szalonnát vagy a tarját. Ha ezzel elkészültünk, rárakjuk a hús tetejére.
A megtisztított és felkarikázott krumplit olajban aranysárgára sütjük, majd kiszedve enyhén megsózzuk, és a szalonna tetejét beborítjuk vele.
A serpenyőbe (amiben a húst és a szalonnát sütöttük) beleöntjük a sűrített paradicsomot és az összevágott fokhagymát, amit sóval, borssal ízesítünk. Ha a szósz felforrt, ráöntjük a már lerakott étel tetejére.
Ezt követően 20 percig sütjük, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.