Elkészítés: Egy nagyobb edénybe beletesszük a darált kekszet. Hozzáadjuk a szitán csomómentesített porcukrot és kakaót. Ezt jól összekeverjük, hogy mindenhol egyenletesek legyenek az arányok. Utána beletesszük a margarint. Szétmorzsoljuk és eldolgozzuk szép egyenletesen. Közben ajánlott a meggy levébe beletenni az aromát, és folyamatosan adagolni a kekszhez. Jól összegyúrjuk az egészet. Inkább legyen lágy a tészta, mintsem fojtó, de ezt lehet látni. Ha már szépen elválik a kezedtől a massza, akkor már jó, és nem repedezik a nagy gömböc.
Ha megvan, akkor golyókat formálsz, és a közepébe fél meggyszemet teszel, végül pedig kókuszba hempergeted.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.