Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 2 részre osztjuk. Kinyújtjuk az egyiket, és a kikent, lisztezett tepsibe fektetjük.
A kókuszos töltelékhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a cukrot. A kókuszos habot a tésztára kenjük, majd rátesszük a másik kinyújtott tésztát. Előmelegített sütőben kb 30 percig sütjük.
A sárgakrémhez a tojássárgákat liszttel elkeverjük, és a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, porcukorral kikevert margarinnal összedolgozzuk, és a kihűlt sütemény tetejére kenjük. végül csokimázzal vonjuk be a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.