Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, 15 percig letakarva pihentetjük.
Közben a krémhez a tojásfehérjéket a vízzel, a porcukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a kókuszreszeléket.
A tésztát elfelezzük, egyik felét kikent közepes nagyságú tepsibe nyújtjuk. Néhány kanál lekvárral lekenjük. Elegyengetjük rajta a kókuszos krémet, majd a másik kinyújtott lappal lefedjük. Villával megszurkáljuk, és előmelegített 190 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Közben a tojássárgákat elektromos habverővel a porcukorral habosra keverjük a mázhoz, és azon melegében a tésztára simítjuk.
Teljesen kihűtve, vizes késsel szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.