Elkészítése: 10 dkg cukrot karamellizálunk és felöntjük a vízzel. Kihűtjuk. A tojássárgáját habosra keverjük a maradék cukorral, és fokozatosan hozzáadjuk a teljesen kihűlt karamellt és a sütőporral elkevert lisztet. Forró sütőben megsütjük. Ha teljesen kihült, nagyobb kockákra/téglalapokra vágjuk, és a csokis mázba mártogatjuk, majd meghempergetjuk a kókuszlisztben.
A tejben felolvasztjuk a margarint és a cukrot, majd apránként, nehogy csomós legyen, hozzáadjuk a kakaót is. Ne forraljuk, mert kicsapódik a margarin!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.