Előkészítés: A kókuszreszeléket a tejjel felforraljuk, levesszük a tűzről, és állni hagyjuk 1-2 órán át, majd leszűrjük. (Készíthetjük kókusztejporból is, ekkor a csomagoláson előírtak szerint dolgozzunk.) A húst megmossuk, leszárítjuk, felszeleteljük, és sózzuk, borsozzuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, húsát csíkokra vágjuk. A dinnyét kettévágjuk, kimagozzuk, húsát falatnyi kockákra vágjuk.
Elkészítés: Felmelegítjük az olajat, kíméletesen megsütjük benne a hús mindkét oldalát, majd kivesszük a serpenyőből. A serpenyőbe tesszük a paprikát, a dinnyét. Kicsit összepirítjuk, sózzuk, ízlés szerint teszünk rá erős paprikát. Ráöntjük a kókusztejet, rászórjuk a citromhéjat, és a hússzeleteket visszahelyezzük. Összeforraljuk, ha szükséges, sózzuk, borsozzuk. Közben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, lecsepegtetjük, az olajjal meglocsoljuk, és a hús mellé tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 789 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.