Elkészítés: A langyos, cukros tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, kb. 15 perc alatt felfuttatjuk (meleg helyen). A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, a tejes élesztővel és a tojások sárgájával elkezdjük gyúrni. Addig gyúrjuk, míg el nem válik az edény oldalától, zsíros tészta lesz a végeredmény. 40 percig félretesszük kelni, a duplájára fog dagadni.
A krémhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük robotgéppel, beleöntjük a cukrot, majd beleforgatjuk a kókuszt finom mozdulatokkal.
Mikor megkelt a tészta, gyúrólapon téglalappá nyújtjuk. A krémet rákenjük, rásimítjuk. A tésztát két oldalról feltekerjük, ujjnyi vastagra szeleteljük, a kikent, kilisztezett tepsibe helyezzük őket.
Előmelegített sütőben, közepes lángon 20-30 perc alatt sütjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.