Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. Belerakjuk a tisztított, karikára vágott fehérrépát és
sárgarépát, 5-6 percig még tovább pároljuk. Ezután levesszük a tűzről, s beletesszük a fűszereket, felöntjük 2 liter vízzel, visszarakjuk a lángra, beleöntjük a kockára szelt krumplit és a zellert, s forrástól számítva lassú tűzön 30 percig főzzük.
Ez idő alatt a 6 tojást keményre főzzük,
tojásszeletelővel szeleteljük.
Fél óra elteltével a levesbe beletesszük a karikára vágott kolbászt, majd a zöldségcsokrot és a tojást. Végül lassú lángon kb. 10-15 perc alatt összefőzzük.
Tálaláskor tehetünk az asztalra tejfölt is, mert azzal is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.