Elkészítés: Előkészítjük a hozzávalókat: felkockázzuk a pulykamellet, felkarikázzuk a csabai füstölt kolbászt, felaprítjuk a vöröshagymát, fokhagymát. Serpenyőben forró olajon enyhén megpirítjuk a hagymát, rátesszük a felkockázott pulykamellet és a fokhagymát. A húst kifehérítjük. Hozzáadjuk a kolbászkarikákat. Felöntjük a vízzel, sózzuk, hozzáadjuk a mustárt, és fedő alatt 20 percig nagy lángon főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, és még 15 percig főzzük. Készre ízesítjük.
Tarhonyával, esetleg rizzsel tálaljuk. Hosszú csíkokra vágott újhagymával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.