Elkészítés: A húst kisebb kockákra felvágjuk. A zöldségeket megpucoljuk, és szintén kisebb darabokra felvágjuk.
Egy edénybe beletesszük a húst és a zöldségeket, az apróra vágott vöröshagymát és a vékonyan felszeletelt fokhagymát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint fűszerezzük, majd lassú tűzön félpuhára főzzük.
Ezután beletesszük a kisebb kockákra vágott krumplit, majd addig főzzük a levest, még minden hozzávaló megpuhul.
Amikor már minden megpuhult, állandó keverés mellett belecsorgatjuk a tejszínt és az előzőleg egy kevés levessel simára kevert tejfölt. Jól kiforraljuk, és pár percig még együtt főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.