Elkészítés: A pontyot megtisztítjuk, kizsigereljük, majd fejét és farkát levágjuk. Törzsét felszeleteljük, besózzuk, és félretesszük.
A ponty fejét, farkát a bográcsba tesszük, hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt vöröshagymát és a feldarabolt paradicsomot. Megsózzuk, megszórjuk édes és csípős paprikával, beletesszük a paradicsompürét, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi.
Fél óra múlva levét leszűrjük, a hal fejét, farkát áttörjük, majd visszatesszük a főzőlébe. Belerakjuk a besózott halszeleteket, felöntjük 1,5 liter vízzel, tetejét megszórjuk pirospaprikával, és lassú tűzön 10 perc alatt készre forraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.