Elkészítés: A megtisztított gombát sós, citromos vízben pár percig főzzük, majd leszűrjük, leszárítjuk.
Vajon pirítunk 1 kis fej apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkarikázott májat, sót, borsot, majoránnát, és puhára pároljuk.
Ha kihűlt, összeturmixoljuk, 2 tojássárgájával összekeverjük, adunk hozzá kevés konyakot. A pürével megtöltjük a gombafejek felét, és a tetejükre ráhelyezzük az üres fejeket, jól összenyomjuk.
Panírozzuk, majd forró olajban kisütjük.
Barnamártást, rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.