Előkészítés: A juhsajtot összemorzsoljuk. A bazsalikomot leöblítjük, apróra vágjuk. A körtéket vékonyan meghámozzuk, majd annyi citromos vízben, amennyi ellepi, 1 percig főzzük.
Elkészítés: A juhsajtot simára keverjük a vajkrémmel, sóval, borssal és a bazsalikommal ízesítjük. A körtéket lecsepegtetjük, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, a bazsalikomos sajtkrémmel mindegyiket megkenjük, és a körtét összeillesztjük. Szárazon megpirítjuk a zabpelyhet, meghintjük vele a körtéket, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 554 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.