Elkészítés: A csirkecombokat megmostam, lebőröztem és kicsontoztam, majd újra átmostam és besóztam.
Egy téglalap alakú tűzálló tál aljára fektettem a baconcsíkokat, erre fektettem a csirkecombokat. Mindegyik közepébe kis darab camembert sajtot tettem és visszahajtottam a combot (gyakorlatilag félbehajtottam).
Ezután következett a borsozás, majd az egészet beborítottam körtével, dióval, kockára vágott baconnel, a tetejét alaposan megszórtam reszelt mozzarella sajttal.
Alufóliával letakartam, és 40 percen át sütöttem a sütőben, majd az alufóliát levéve róla további 30 percig sütöttem-pirítottam. (Időközben elég sok lé keletkezett a hús alatt, azt néha leöntögettem, hogy ne főjön, hanem süljön a hús.)
Tepsiben sült rozmaringos burgonyát kínáltam hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.