Elkészítés: A körtéket megtisztítjuk, kettévágjuk, kimagozzuk, majd citromos-cukros vízben roppanósra főzzük. Hideg vízben lehűtjük, hogy ne puhuljon tovább a gyümölcs.
A krémhez kikeverjük a joghurtot a porcukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a joghurthoz adjuk a zselatinfixszel együtt.
A krémet a tortalapra kenjük. A körtéket vékony szeletekre vágjuk, a krémre rakosgatjuk, ezután 25-30 percre a hűtőbe tesszük.
Ha lehűlt, a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük a tortazselét, és bevonjuk vele a tortát. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.