Elkészítés: A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Kiterítünk alufóliát, vékonyan megolajozzuk, majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet. A kiterített pulykát betakarjuk sonkaszeletekkel, megkenjük krémsajttal, teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük, és szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb. 50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük. Burgonyapürét készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.