Elkészítés: A csirkedarabokat sózzuk, borsozzuk. Lisztben megforgatjuk, olajban átsütjük, és tűzálló tálba fektetjük.
A visszamaradt olajban az apróra vagy karikára vágott hagymát megpároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot, majd a paradicsompürét, sót, rozmaringot, préselt fokhagymát, és néhány percig összeforraljuk. Beleöntjük az előre már beáztatott mazsolát.
Ezt a mártást a tűzálló tálba helyezett csirkedaraabokra öntjük. Sütőben körülbelül fél órán át sütjük, majd párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.